Mens vi venter på svigermor...

                                                      God morgen!!!


Og velkommen til en ny kald dag. Bare en ting som er fornuftig: Fyr i peisen! Jo før jo heller. Ta på deg det varmeste pleddet du har, og sett deg ned med datan på fanget og frokosten innen rekkevidde!
Dagens frokost består forresten av bollebakst fra i går. Noe litt seige, kleimete boller... litt på grensa til å faktisk kunne hatt seg noen minutter ekstra i ovnen, syns jeg. Helt perfekt, verdens beste- Syns Emmy og Henrik. (Som far så datter...)
Og så må det være brunost på! Lurer på om jeg har fått litt dilla på brunost...haha.. Har aldri vært sååå godt før. Mye rart en graviditet kan føre med seg.


Dårlig vare..
Ellers kan jeg nevne at kjøleskapet vårt har kræsjet for andre gang på tre måneder, og måtte avrimes for å funke igjen(Hærsens!). Da var det fint med minusgrader ute!! Hele kjøleskapet (innholdet da seff) fikk seg et par dager på verandaen... det førte naturlig nok med seg litt frossen melk, bunnfrossen julebrus, og en kråkefest.. Trodde det skulle holde å pakke inn pølsene og baconen i en brødpose... men hele posen er sporløst forsvunnet.. den henger vel å dingler i toppen av et tre tenker jeg..
Sporløst var kanskje å ta litt hardt i da... der var ganske mange fuglespor i snøen, sånn rett ved siden av og rundt maten.. Og ene melka hadde fått seg et nebbstort hull i siden.
Det positive: Reint kjøleskap!!! Taadaaa:


Smoothiedilla
Vi kan herved gå under familien Smoothie. Henrik er værst! Han MÅ ha det hver dag! Den siste uken som supplement til kveldsmaten, og i går som dessert etter middagen (på en helt vanlig onsdag!). Men det er godt da. Og sunt. (Nøkkelhullmat!!!) hoho. Men kanskje litt feil årstid å hive innpå iskalde drikker... Men det er fortsatt veldig godt.
                                                            The king of smoothie!

                           Tomt allerede???                    
                     
Vi tar ikke oss selv så høytidelig!!
Sluuurp.. Har smakt bedre!


Svigermor kommer snart.. Nei, klokken har såvidt passert ni... Butikkene åpner vel ikke før sånn 10... Det er snakk om litt julegaveshopping.. jaja, mens jeg venter får jeg begynne å pakke inn de gavene som allerede har komt i hus. Har som mål å være ferdig med innkjøpene FØR desember starter, så får vi se...

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Så koselig av deg å legge igjen en kommentar! Det varmer hjertet.