Feriemodus kan man si...

Ser at det faktisk er en måned siden sist jeg var her... Det kalles feriemodus!
Henrik har hatt litt pappaperm, og vi har vært litt ute på farten. Strømstad fikk den ære å ha oss på besøk en ukes tid. Vi koste oss på selater camping, på hyttetur, sammen med Ole Jørgen og Synneva. Et av de store høydepunktene for turen var Liseberg!! WEEEHAAA! Har ikke vært der før, men det var verdt et besøk, både for store og små.

Ellers ble det bading i Tanum (innendørs.... sommerværet lot desverre vente på seg), Shopping på Nordby(Er du i området, dra til Nordby!! Svinesund blekner i forhold), tur til Uddevalla...(Som ble en bomtur, da det viste seg at det meste var stengt pga midtsommerafton... Veldig så alvorlig de tar denne midtsommeren,,grrr) Noen av oss var også i Nordens ark (en dyrepark). Så, ja, det ble en innholdsrik uke, med smågodt på bordet hver kveld!!! Akkurat slik det skal være på ferie! Billig smågodt i Sverige vettu! Vi koste oss med yatzy, og kortstokken fikk også luftet seg. En alle tiders tur (Bare litt synd at lønn og skattepenger kom siste dagen... fin måte å spare på det...)

Ja, og ellers må det nevnes at jeg og Synneva kjørte egen ferge! En sånn liten en som du kjører selv - stor stas- hehe. Seriøst.

I skumringen på vei hjem fra Liseberg ble vi stoppet langs veien av en polsk lastebilsjåfør. Jeg befalte Henrik om å låse alle dører og bare lukke opp en LITEN glipe på vinduet. En vet jo aldri i disse dager. Jeg ble jo litt skeptisk, og trodde kanskje at nå var det ille ute med oss, og ferien ødelagt... Men neida, det viste seg at han hadde kræsjet med en elg, og trengte hjelp til å formidle det til politiet. pjuh.

Av andre "updates" kan jeg si at barnedåpen gikk strålende, Henrik har fått seg ny synth, Emmy har mistet en halv jeksel, Theo er usikker på om bleie er tingen, Lotta sover fortsatt hele natten, og jeg, ja jeg nyter livet som hjemmeværende husmor og er stolt av å skimte bunnen i to av tre skittentøyskurver. Livet er ikke bare en dans på roser, altfor lite dans... kanskje litt mere roser.... Men for det meste har vi det bra!



 Henrik er stolt!!



 NAM! Svenskegodis nytes i fulle drag på hytteverandaen.


Å kjøre bil KAN være kjedelig... alt etter hva man gjør det til selv. (Ja.. Bilen er fullpakket på vei hjem fra ferie... som det skal være... vertfall når en ikke har takboks.....tror kanskje vi burde kjøpe oss takboks...)


 En ikke så gøy opplevelse, men slikt som KAN skje en nysgjerring smågutt... Det gikk heldigvis veldig bra. Papsen klarte å rigle hodet ut igjen, MED begge ørene i forholdsvis god behold.

Ha en flott uke!!
-ikke vær FOR nysgjerrig, det er ikke alltid så lurt....

Kommentarer