Anbefaling

Legoland har nå sunket inn, og lagt seg som et godt minne i bakhodet. Vi var heldig med været, og var i Legoland på de to solskinnsdagene som var den uken.
Å ha to dager i denne parken var ikke feil. Det var deilig å ikke stresse rundt for å rekke over alt på en eneste dag. Så vi fikk vel med oss det som var å få med seg vil jeg tro.

Der var utrolig mye å se og gjøre. Theo var oppslukt av alle flotte legobygningene, båtene, bilene +++, Emmy var mest interessert i det som var litt mer futt og fart i. Så her ble det mye titting på lego, kjøring av alle slags karuseller, spising av lego-pommes frites( Ja de var formet som legoklosser!!), enda mere karusell, og litt shopping.

For å plukke ut noe jeg sitter igjen med, så må jeg si at Atlantis var en flott opplevelse. Der du går inn i en akvariumtunnel. Ganske facsinerende når haiene svømmer rett over hodet ditt, og det ser ut som du kan ta på de lekre, fargerike fiskene for de er så nære.

Av futt og fart som jeg fikk være med på, må jeg si at power builderen var litt morsom. Eneste roboten i verden som er bygd for å løfte rundt på mennesker. Vi fikk programmere inn selv hvordan vi ville at roboten skulle bevege seg. En kunne velge raskt eller sakte tempo, og sette sammen en rekke bevegelser. Som å bestemme hvordan du vil karusellen skal gå. Artig.

Og de flotte legobygningene er virkelig overveldende. Tenk så utrolig mye tid og tenking det har tatt for dem som har bygd dette!!

Legobutikken som er der, er ganske stor. Og går du inn for å handle litt på slutten av åpningstiden (Noe veeeeldig mange velger å gjøre) må du regne med å kjenne på følelsen av å snirkle rundt i en maurtue. Og har du tilfeldigvis med deg en barnevogn, kan du regne med å måtte bruke dobbelt så langt tid som du ellers ville gjort... Så denne er lurt å besøke med en gang du kommer inn. Da får du omtrent hele butikken for deg selv ;)

Litt køer og ventetid må en vel regne med når en besøker fornøyelsesparker, men det er nok værst i høysesongen. Så vi slapp ganske greit unna siden værste rushet var over. Så har en mulighet er det nok lurt å ta turen i juni eller august.

Håper du fikk et lite inntrykk av Danmarks stolthet, og fikk lyst å ta deg en tur. Theo på snart 3 år storkoste seg, og det gjorde også Emmy på 8. Så her er litt for enhver smak.

Billund camping ligger ca 500 meter fra parken, har flotte lekeplasser og praktisk beliggenhet. Spesielt hvis du ikke har bil. Her ligger også legoland village, som er et litt dyrere alternativ.

Lalandia ligger ca 300 meter unna, og er et stort bygg som inneholder restauranter, noen butikker, trampoliner, bowling, minigolf, lekeland og et lite amfi der det var underholdning. Når du vandret her var atmosfæren som å gå i en sydenlandsby på kveldstid, og slik såg det faktisk ut også! MED en himel som ALLTID var blå. Så da visste vi hvor vi kunne gå for å komme litt unna regnværet som vi hadde de fem dagene vi ikke var i Legoland...
OG her var selvfølgelig en flott badeland med sklier, bølger og forlystelser i vannet for store og små. Alt omgitt av palmer og deilig sydentemperatur.

Vel, det er et år til neste sommer, nå fikk du noe å tenke på. kanskje blir dette din ferie om et års tid?


Kommentarer

  1. Så kjekt og inspirerande ;)! Det hørtes ut som dåkk har hatt ein god ferie :-) Vel unt!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Så koselig av deg å legge igjen en kommentar! Det varmer hjertet.