Godt nytt år lysets barn

Riktig GODT NYTT ÅR til deg som titter innom her! Håper at 2013 blir et BRA år for deg, at du blir velsignet og får kjenne at Gud er nær! Må dette året bli et år fylt av opplevelser og erfaringer med Gud, som vi kan vokse på, og som gjør at vi kommer ENDA nærmere HAN!

Dagens bibelvers som tikket inn på mailen min er hentet fra ef.5.8-14.
8 En gang var dere selv mørke, men nå ? i Herren ? er dere lys. Lev da som lysets barn!9 Lysets frukt er all godhet, rettferd og sannhet.10 Prøv hva som er til glede for Herren!11 Ta ikke del i mørkets gjerninger, for de bærer ingen frukt. Avslør dem heller!12 Det som slike folk driver med i det skjulte, er det en skam bare å nevne.13 Men alt kommer for dagen når det blir avslørt av lyset,14 og alt som kommer for dagen, er lys. Derfor heter det:
Våkn opp, du som sover,
stå opp fra de døde,
og Kristus skal lyse for deg.
I Herrren ER dere lys, står det, og Lysets frukt er godhet, rettferd og sannhet. Videre at vi skal prøve hva som er til glede for Herren. Vi er lys, og fruktene av oss skal være godhet, rettferd og sannhet. Wow. Det er nok ikke bare lett vil jeg tro, å skulle leve som lysets barn, slik at fruktene av oss er bare godhet, rettferdighet og sannhet... Men kanskje kan det være et nyttårsforsett at vi kan være bevisste, strebe etter, og strekke oss etter å leve som lysets barn? At vi kan prøve å gjøre det vi tror kan være til glede for Herren?
SANNE, GODE og RETTFERDIGE
Inn i det nye året
("Wake up o sleeper, arise from the dead, and christ will shine on you"... Hvem husker denne sangen fra Mission??)
La oss være våkne! Våkne for hva som skjer rundt oss, våkne for hvordan andre har det, våkne slik at Gud kan tale til oss, og bruke oss. Da vil Jesus lyse for oss og gi oss det vi trenger, når vi trenger det.
Jesus du er verdens lys og lyset det er sterkere enn mørket!!!
Med Guds velsignelse
GOD HELG!

Kommentarer