Hva er ditt kall?

Hva er ditt kall? Hva er din drøm? Hva har Gud lagt ned i deg som han vil bruke deg til? Hvilke drømmer har Gud gitt deg for at han skal bli æret?
Har ikke alle en eller annen slags form for kall over livet sitt? Det trenger vel ikke om å være et misjonærkall? Gud kan bruke deg, og virke gjennom deg og dine talenter, ferdigheter, egenskaper og nådegaver. Hva er du god til? Hva er din greie? Det er faktisk HAN som har lagt det ned i deg, for at HAN skal kunne virke gjennom deg. For at Han skal få ære og pris. For at DU skal kunne være et vitne om Han i det du gjør.
Tørr du å drømme? Tørr du å tro at dine innerste ønsker, lengsler og drømmer kan være fra Gud? Tørr du å trosse motgang, og allikevel holde fast på drømmen? Allikevel tro på kallet? Tørr du å stå på selv om du føler at du blir kvelt av andre, av menigheten, av de som ikke har tro på deg?
Big things comes from small beginnings!! Det er kanskje bare du som bærer på akkurat den drømmen, det kallet. Kanskje er det KUN du som må reise deg, løfte blikket og bryte gjennom for at ting skal skje? Veldig mange STORE ting har skjedd opp igjennom tidene fordi EN person turte å gå mot strømmen, turte å gjøre noe nytt, turte å være en forandring, turte å STOLE på Gud.

Hør Øystein Gjerme snakke om Kall og Drøm! Veldig Inspirerende!!


*M*

Kommentarer